Snabba leveranser

Fri frakt

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Varukorg

Ångerrätt / Öppet köp

Om du undrar över något

Vår målsättning är att du ska bli nöjd med den vara eller de varor du köper hos oss. Handlar du från Babyworld har du därför enligt distans och hemförsäljningslagen rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du har tagit emot den.

Du måste dock meddela vår kundtjänst detta, vänligen skicka ett mejl till reklamation@babyworld.se eller fyll i formuläret nedan.

Vi ber dig observera att det inte betraktas som ett utnyttjande av ångerrätten att inte hämta ut ett paket eller att inte ta emot en leverans.

Till Returformuläret

Du har öppet köp inom 365 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Öppet köp gäller i 365 dagar tillämpas endast om produkten finns kvar i vårt sortiment i samma årsmodell & färg, annars gäller endast 14 dagar full returrätt genom lagen om distanshandel. Beställningsvaror innefattas inte av öppet köp. Ångerrätt gäller ej på kundanpassade barnvagnar.

Vid önskad retur på enstaka eller fler artiklar i ett artikelpaket eller i ett offertpris erbjudet av oss som baseras på en total köpesumma, antal artiklar, paketrabatt, köp 2 få 1 på köpet eller liknande erbjudanden så justeras alla ej returnerade artiklar i erbjudandet till ordinarie pris om inget annat är överenskommet med oss.

Kläder får provas, men ej användas. Returrätt gäller inte underkläder. Alla etiketter ska finnas kvar på varorna. Alla varor som skickas tillbaka, måste vara packade i påse eller kartong. Öppet köp tillämpas ej på säkerhetsprodukter som bilbarnstolar eller barnvagnar där emballaget är öppnat eftersom de utan synlig påverkan kan ha tagit skada och inte uppfylla säkerhetskraven. Därför kan en retur endast göras om förpackningen är obruten.

För att returen ska godkännas måste den returnerade varan vara i väsentligt oförändrat skick. Varan bör förpackas väl, lämpligen i sin originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör, transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalkartongen i en annan kartong.

Om du undrar vad det kostar att göra en retur så läs mer under fliken "Retur & Byte"

Du måste själv bekosta returporto för öppet köp. Vid önskad retur vänligen fyll i formuläret nedan.

Till Returformuläret

Nej. Förlossningsgarantin är med omfattade än öppet köp. Förlossningsgarantin gäller även exempelvis monterad och uppackad produkt vilket inte öppet köp omfattas av.

Vid händelse om förlossningsgaranti så betalar BabyWorld eventuell fraktkostnad.

Till Returformuläret

Hittar du inte det du söker?

Kontakta vår kundtjänst!

oppet-kop/
category