Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Vinterleksaker

Sommar i all ära, men visst är det något alldeles speciellt med vinter och snö! Snön bjuder in till många olika lekar, såsom snöbygge, men även att susa ner för backar i härliga hastigheter. Med rätt vinterleksaker längtar barnen efter att få springa ut och leka tillsammans med er eller sina vänner och syskon. I vårt sortiment hittar du därför flera spännande och fartfyllda leksaker att välja mellan för att göra denna vinter till den bästa någonsin.

Filtrera

Pris

0produkter

Rädda vintern med roliga vinterleksaker

Vintern kan kännas kall och lite tråkig för många, men när snön faller ner är det många barn som klistrar sig vid fönstret ivriga om att få gå ut och leka. Under denna tid är det inte många barn som vill stanna inne, utan är rätt snabba med att dra på sig sina varma overaller och forma roliga lekar i snön. För att få ut det absolut mesta av den roliga vinterleken finns det många vinterleksaker som skapar spänning och bidrar till mycket skratt. Har ni en backe i närheten kan en åklapp hålla dem sysselsatta ända tills det är dags att gå in och göra sig redo för sängen. Men även en spännande snow kick lockar många barns intresse och kräver inte heller att ni har en backe nära till hands.

Fartfyllda och roliga vinterleksaker

Leksaker med mycket fart i är något som många barn älskar, och under vintern finns det många möjligheter till att få en riktigt fartfylld vinterlek. Backar, snö och olika vinterleksaker är något av det som gör vintern helt fantastisk, och här får dessutom hela familjen, syskonen och vännerna chans att gå ut och umgås och skratta tillsammans. I vårt sortiment hittar du flera fartfyllda vinterleksaker att välja mellan. Låt barnen välja ut sin favorit och handla sedan smidigt och enkelt online hos oss. Vi försöker alltid leverera så fort som möjligt så att barnen kan få springa ut i snön så fort det bara går!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30