Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Startpaket

I samarbete med Preggers

Väntar ni smått?

Grattis! Som blivande eller nybliven förälder är det många nya saker att inhandla och med alla tips och råd från olika håll kan det vara svårt att veta vad man behöver. Vi har gjort det enkelt för er!

Tillsammans med gravidappen Preggers har vi skapat upp en rad olika startpaket med det mesta ni kan komma behöva för er första tid tillsammans. Ladda ner appen och följ utvecklingen, ladda upp med alla måste-ha produkter och ta hand om varandra!


Barnvagnspaket

Ett barnvagns-paket löser många problem, du får mycket för pengarna och slipper göra fler val än nödvändigt!

Bilstolspaket

Ett bra tips är att börja kolla babyskydd och basenhet i tid som passar till bilen! Vi har satt ihop paket som används från nyfödd med babyskydd, passande basenhet och ett tillbehör som kan vara användbart för att behålla sätena rena eller för att ge barnet möjlighet att se framåt i en spegel.

Bära- & Sittapaket

Bärsele och babysitter första åren är till stor användning och rekommenderas av många föräldrar. En bra bärsele och babysitter kommer underlätta vardagen som nybliven förälder. Vilket även en matstol kommer göra när ditt barn kan sitta upp själv i stolen.

Möbelpaket

Det finns väldigt många möbler att införskaffa när ni väntar tillökning. Två av dessa som är svåra att klara sig utan är en säng och ett skötbord, vi har underlättat valen för er med våra paket nedan!

Matningspaket

Amningskudde och bröstpump kanske inte är det första man tänker inhandla, men oj vilken skillnad det gör med en härlig amningskudde och en välfungerande bröstpump så ni båda kan mata!

Säkerhetspaket

Det börjar med lite sprattel, sedan vända sig, upp på alla fyra och innan ni vet ordet av det kommer ni att jaga ert barn hemma för att de är snabbare än vad man kan förstå! Då är det hög tid att barnsäkra hemmet.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30