Doomoo Amning & Gravidkudde Stor Giraff Mint

Doomoo Amning & Gravidkudde Stor Giraff Mint

20010803
SEK 899

Doomoo kombinerad amningskudde och gravidkudde är en stor, ultramjuk och ergonomisk kudde som rekommenderas av barnmorskor. Kudden är fylld med minimala och prasselfria EPS-kulor som gör den formbar och ger ett optimalt stöd för liten som stor mamma och det växande barnet.

Under graviditeten ger kudden stöd och avlastning, och en bekvämare sitt- eller liggställning. Kudden rekommenderas av barnmorskor till gravida som har problem med bäckenbotten eller sömnsvårigheter. Kudden ligger stadigt mellan benen och huvud. Kudden stödjer då mage och avlastar vid bäckenbottenuppluckring.

Som amningskudde fungerar kudden optimalt med sina minimala EPS-kulor. De gör att kudden behåller sin stuns och spänst under hela amningen, och inte sjunker ihop. På så sätt får barnet optimal amningsposition och tappar inte greppet om bröstvårtan, samtidigt som mamman får bra avlastning för axlar, nacke och rygg.

Doomoos kombinerade gravid- och amningskudde har fler smarta funktioner. Den kan även användas som ett skönt liggstöd till barnet, både när det ligger på mage och på rygg samt som ett säkert sittstöd, som en ”lära sitta-kudde”. Den fungerar även utmärkt som läskudde för både barn och vuxna.

Fakta Doomoo Amnings- och gravidkudde

- Ergonomisk och ultramjuk

- Fylld med minimala EPS-kulor

- Ekologisk, Ökotex-certifierad bomullstrikå

- Påfyllningsbar, EPS-kulor som tillbehör

- Multifunktion; gravid- och amningskudde, ligg- och sittstöd för barnet

- Extra överdrag finns

- Doomoo amningskudde finns i två storlekar

Storlek: 74x42x17 cm

Material: Överdrag i 95% bomull och 5% elastan. Innerkudde 92% polyester, 8% elastan.

Fyllning: EPS-kulor av 100% polystyren.

Tvätt: 30 grader i maskin för överdraget och innerkudden.