Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
MESA i-SIZE Babyskydd - Jake UPPAbaby
MESA i-SIZE Babyskydd - Jake UPPAbaby
MESA i-SIZE Babyskydd - Jake UPPAbaby

MESA i-SIZE Babyskydd - Jake

Färg: Jake
MESA i-SIZE Babyskydd - JakeMESA i-SIZE Babyskydd - Jordan MelangeMESA i-SIZE Babyskydd - Noa
2 999 kr
Snart i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Bra design säkerställer enkel montering. MESA i-SIZE uppfyller de nya kraven enligt R129 och erbjuder en rad smarta lösningar. SMARTSecure-systemet är en elektronisk indikatorpanel som guidar dig rätt med ljud och bild vilket minimerar risken för felaktig montering. En extra ombonad sits med separat spädbarnsinsats och generöst huvudstöd samt trepunktsbälte som växer med barnet ger perfekt passform och ökad säkerhet. MESA i-SIZE har även en stor, integrerad solskärm och ett ventilationssystem utöver det vanliga som håller din bebis sval på resan.

  • Bakåtvänd: 40–78 cm; mindre än 13 kg
  • Ungefärlig ålder: nyfödd till 14 månader

Vad erbjuder MESA i-SIZE?

  • SMARTSecure system

En enkel installation i kombination med en elektronisk indikatorpanel som ger bild- och ljudbekräftelser säkerställer att MESA-i-SIZE installeras korrekt från dag 1.

  • i-SIZE

i-SIZE följer den senaste europeiska bilstolsstandarden (UN R129). Regleringen höjer standarden för skydd och säkerhet i bilen.

  • SIDOKROCKSKYDD

MESA i-SIZE:s justerbara nackstöd med en integrerad trepunktssele gör att du slipper ta isär systemet när barnet växer, vilket säkerställer en perfekt passform som håller ditt spädbarn tryggt och säkert.

  • VENTILATIONSSYSTEM

Håll ditt barn svalt med det inbyggda ventilationssystemet. Perforerade hål i bilsätet kombinerat med tyg som andas och EPP-skum med ventilerade kanaler skapar ett bekvämare luftflöde.

  • SMIDIGT TRANSPORTSYSTEM

MESA i-SIZE kombinerad med VISTA- eller CRUZ skapar det ultimata resesystemet vad gäller flexibilitet och säkerhet. Klicka babyskyddet direkt på chassit utan adaptrar. MESA i-SIZE är dessutom kompatibel med MINU men då behövs adaptrar (säljs separat).

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig