Stokke Home Säng + Madrass + Byrå + Skötbädd + Vagga
Stokke Home Säng + Madrass + Byrå + Skötbädd + Vagga
Stokke Home Säng + Madrass + Byrå + Skötbädd + Vagga
Stokke Home Säng + Madrass + Byrå + Skötbädd + Vagga
Stokke Home Säng + Madrass + Byrå + Skötbädd + Vagga

Stokke Home Säng + Madrass + Byrå + Skötbädd + Vagga

000028
SEK 13 712 (SEK 15 067)

Stokke Home Bed

Säng, bytstation och lekhus i ett.

Stokke Home Bed är hjärtat av Stokk Home Nursery. Tillsammans med vagga, ombyte och byrå ger den oräkneliga möjligheter för din baby. Ett hem i hemmet för din bebis. Sängens rena linjer tillsammans med det det distinkta utseendet av ett hus förvandlas den här sängen till centret av barnrummet.
Vi erbjuder en linje av textilier designade att skapa en skyddande och lugn miljö för din baby, eller ett lekhus för ett barn. Inte bara är konceptet perfekt för din nyfödda, som för ditt växande barn, men det är också tillräckligt flexibelt att formges oavsett storlek på ditt barnrum. När det är säkert för barnet att klättra ut ur sängen, kan du ta bort en sida för enkelt tillgång. När ditt barn vuxit ur sängen runt fem års ålder kan du fortsätta använda den som soffa eller lekhus.

Stokke Home Madrass

Mjukt vadderat, avtagbart madrassöverdag i 100 % bomull
Trycktåligt skum för en skön och trygg sömn
Andningsaktivt för att ge ditt barn maximal luftcirkulation
Icke allergiframkallande och lätt att tvätta
Oeko-Tex standard 100 och CertiPUR-certifierat

Stokke Home bäddmadrass är gjord i hållbart PU-skum känt för sina elastiska och trycktåliga egenskaper. Skummet har spår på undersidan för att maximera luftflödet. Denna fasta madrass har ett mjukt vadderad quiltat bomullsöverdrag som lätt enkelt att ta av tack vare den stretchiga nätundersidan. Detta tillsammans med spåren och en perforerade sängbotten ger utmärkt luftcirkulation så att ditt barn sover riktigt skönt. Den levereras dessutom kompakt hoprullad, vilket gör den enkel att packa och transportera, den ryms utan problem i bilen.

Stokke Home Byrå

En del av Stokke® Home-kollektionen med barnmöbler
Tre mjukstängande lådor för barnets kläder, leksaker och skatter
Om man fäster Stokke® Home Changer på byrån så blir den ett skötbord
Gör det möjligt att byta blöja både från sidan och mot föräldern
Gott om utrymme under som gör att du kommer närmare barnet

Stokke Home Dresser - Byrå, är den perfekta höjden för att byta på ditt barn när skötbordet är monterat. De stora lådorna ger mycket rum och är lättillgängligt utan att behöva släppa ditt barn ur synen. Beroende på hur ditt rum är ordnat gör att byrån, med skötbord monterat, att du kan ha det både sidledes och mot dig som förälder när du byter på barnet. Öppen yta för dina fötter under byrån gör att du kommer närmare när du byter och gosar med barnet. Den skandinaviska designen tillsammans med det hållbara materialet gör att det är en klassisk möbel som kommer att hålla i många år.

Stokke Home Skötbädd

En del av Stokke® Home-kollektionen med barnmöbler
Fästs säkert på Stokke® Home byrå, säng och vagga
Organisera allt det nödvändiga med den praktiska förvaringslådan
Vattenavvisande skötbädd med skyddande sidor
Kan göras om till ett lekbord tillsammans med ställningen till vaggan när skötbordet inte längre behövs

Det flexibla skötbordet fäster på byrå, säng och vaggstativ.

Skötbordet är en mångsidig komponent som kan användas på toppen av Byrå, säng eller vaggstativ, och fäster säkert till alla. Skyddande sidor och en vadderad madrass erbjuder en säker och bekväm plats att byta på ditt barn. Höjden på skötbordet uppmuntrar till ögonkontakt och du kan välja både en sidledes eller föräldraläge beroende på basenheten och rummet. Den medföljande förvaringslådan håller nödvändigheter nära till hands och kan fästas på någon sida av skötbordet. När barnet blir äldre, förvandlas skötbordet till ett lekbord genom att helt enkelt vrida den upp och ned och placera den på vaggstativet.