Stokke Home Möbel Paket
Stokke Home Möbel Paket
Stokke Home Möbel Paket
Stokke Home Möbel Paket
Stokke Home Möbel Paket
Stokke Home Möbel Paket
Stokke Home Möbel Paket
Stokke Home Möbel Paket

Stokke Home Möbel Paket

00030
SEK 13 982 (SEK 15 337)

En del av Stokke® Home™-kollektionen med barnmöbler. Kan användas för nyfödda och upp till omkring fem års ålder. Komplettera spjälsängen med vagga och skötbord, som finns som tillval Inred med textilier och tillbehör, som exempelvis sänghimmel och fallskydd.

Stokke Home Bed

  • Stokke Home Bed är hjärtat av Stokk Home Nursery. Tillsammans med vagga, ombyte och byrå ger den oräkneliga möjligheter för din baby. Ett hem i hemmet för din bebis. Sängens rena linjer tillsammans med det det distinkta utseendet av ett hus förvandlas den här sängen till centret av barnrummet.

  • Vi erbjuder en linje av textilier designade att skapa en skyddande och lugn miljö för din baby, eller ett lekhus för ett barn. Inte bara är konceptet perfekt för din nyfödda, som för ditt växande barn, men det är också tillräckligt flexibelt att formges oavsett storlek på ditt barnrum. När det är säkert för barnet att klättra ut ur sängen, kan du ta bort en sida för enkelt tillgång. När ditt barn vuxit ur sängen runt fem års ålder kan du fortsätta använda den som soffa eller lekhus.

Stokke Home Byrå

  • En del av Stokke® Home-kollektionen med barnmöbler
  • Tre mjukstängande lådor för barnets kläder, leksaker och skatter
  • Om man fäster Stokke® Home Changer på byrån så blir den ett skötbord
  • Gör det möjligt att byta blöja både från sidan och mot föräldern
  • Gott om utrymme under som gör att du kommer närmare barnet

Stokke Home Dresser - Byrå, är den perfekta höjden för att byta på ditt barn när skötbordet är monterat. De stora lådorna ger mycket rum och är lättillgängligt utan att behöva släppa ditt barn ur synen. Beroende på hur ditt rum är ordnat gör att byrån, med skötbord monterat, att du kan ha det både sidledes och mot dig som förälder när du byter på barnet. Öppen yta för dina fötter under byrån gör att du kommer närmare när du byter och gosar med barnet. Den skandinaviska designen tillsammans med det hållbara materialet gör att det är en klassisk möbel som kommer att hålla i många år.

Stokke Home Vagga

En del av Stokke® Home-kollektionen med barnmöbler.
Kan användas ensam eller tillsammans med Stokke® Home Säng.
En babykorg för både dag och natt för din nyfödda bebis.
Exceptionellt bra luftcirkulation med lätta textilier och perforerad sängbotten.
Lättviktig och yteffektiv samt lätt att flytta mellan olika rum.

Lugna ditt barn till sömns med en mjuk svingande rörelse

De mjuka textilierna i vaggan ger din bebis gott om luft och en mysig miljö att vila, sova och drömma. På natten kan du ha babyn nära din säng - vaggans små fotsteg gör att den får plats i vilket sovrum som helst, oavsett storlek. Vaggans lätta vikt gör den ideal för säng om dagarna, flytta den bara från ett rum till ett annat för att hålla bebisen nära dig.

Stokke Home Skötbädd

En del av Stokke® Home-kollektionen med barnmöbler.
Fästs säkert på Stokke® Home byrå, säng och vagga.
Organisera allt det nödvändiga med den praktiska förvaringslådan.
Vattenavvisande skötbädd med skyddande sidor.
Kan göras om till ett lekbord tillsammans med ställningen till vaggan när skötbordet inte längre behövs.

Det flexibla skötbordet fäster på byrå, säng och vaggstativ.

Skötbordet är en mångsidig komponent som kan användas på toppen av Byrå, säng eller vaggstativ, och fäster säkert till alla. Skyddande sidor och en vadderad madrass erbjuder en säker och bekväm plats att byta på ditt barn. Höjden på skötbordet uppmuntrar till ögonkontakt och du kan välja både en sidledes eller föräldraläge beroende på basenheten och rummet. Den medföljande förvaringslådan håller nödvändigheter nära till hands och kan fästas på någon sida av skötbordet. När barnet blir äldre, förvandlas skötbordet till ett lekbord genom att helt enkelt vrida den upp och ned och placera den på vaggstativet.