Cybex Solution S-Fix
Cybex Solution S-Fix
Cybex Solution S-Fix
Cybex Solution S-Fix
Cybex Solution S-Fix
Cybex Solution S-Fix
Cybex Solution S-Fix

Cybex Solution S-Fix

28213
SEK 1 790 (SEK 2 599)

Solution S-Fix växer med barnet från 3 till 12 år (15 - 36kg), anpassar sig för de förändrade behoven, precis som en förälder. Den senaste medlemmen i den framgångsrika Solution serien sticker ut med sina säkerhets och komfort funktioner. Tillverkad med ditt barn i åtanke:

  • Patenterat lutande nackstöd
  • Integrerat L.S.P. System
  • Optimerat ventilationssystem
  • Nackstöd höjdjusterbart i 12 lägen
  • ISOFIX Connect för mer säkerhet och stabilitet

Det lutbara huvudstödet förhindrar barnets huvud från att falla framåt när det sover och håller på så vis alltid huvudet kvar i säkerhetszonen. Detta är särskilt viktigt vid en sidokollision då huvudstödet och det linjära sidokollisionsskyddet L.S.P. ger extra säkerhet för ditt barn. 12 positioners höjdjustering ger optimal passform till ditt växande barn, som alltid åker komfortabelt och med optimal säkerhet. Smart enhandsjustering underlättar för föräldern att ställa in stolen rätt.


Nackstödet, som kan fällas i 3 lägen
, skyddar på ett smart sätt barnets huvud från att falla framåt när barnet sover. Det optimerade lutbara huvudstödet säkerställer att barnets huvud alltid stannar i säkerhetszonen, även om barnet somnar, vilket är särskilt viktigt vid en sidokollision.

L.S.P. systemet på Solution S-Fix ger ökad säkerhet vid en sidokollision. L.S.P. reducerar krafterna vid en eventuell sidokollision med upp till 25% jämfört med samma bilbarnstol utan utfällbar L.S.P.

12 positioners höjdjusterbart nackstöd för perfekt passform och maximal säkerhet Solution S-Fix växer med ditt barn från 3 till 12 år, en lång tidsperiod med stora storleksskillnader hos barnet. Stolens 12 justerbara höjdlägen gör att den kan växa med barnet. Huvudskyddet växer med det individuella utrymme som behövs för barnet. Den smarta enhandsjusteringen gör det snabbt och enkelt att anpassa stolen.

Luftventilationssystemet tillhandahåller en angenäm sittemperatur även på varma dagar. En avgörande funktion för den goda ventilationen hos Solution S-Fix är ventilationskanaler i nät som går genom ryggstöd och sits och ger optimal ventilation, även under varma dagar.

ISOFIX anslutningssystemet ger förbättrad säkerhet och stabilitet och enkel "ett-klick" montering.Bilbarnstolens ISOFIX-anslutningar, klickar du enkelt på bilens ISOFIX-fästen. Anslutningarna kan lätt fällas in så stolen också är kompatibel med bilar som inte är utrustade med ISOFIX.

Längd / Bredd / Höjd: 405 / 500 / 610 mm
Vikt: 6,2 kg
ECE R44/04, Grupp 2/3
Tyget kan maskintvättas i 30 °
Utvecklad och designad i Tyskland