Cybex Solution S I-Fix
Cybex Solution S I-Fix
Cybex Solution S I-Fix
Cybex Solution S I-Fix
Cybex Solution S I-Fix
Cybex Solution S I-Fix
Cybex Solution S I-Fix
Cybex Solution S I-Fix

Cybex Solution S I-Fix

20025063
SEK 2 199
Tillverkad med ditt barn i fokus: Solution S i-Fix växer med ditt barn från 3 till 12 år och anpassar sig efter barnets förändrade behov på samma sätt som föräldrarna gör. Denna mångsidiga bilbarnstol är nu certifierad i enlighet med den senaste säkerhetsstandarden UN R129/03 som har förbättrade testrutiner för sidokrockar.

Passar till: 
Längd: 100- 150 cm
Ålder: ca 3- 12 år

Solution S i-Fix Bilbarnstol
Ett justerbart nackstöd förhindrar det sovande barnets huvud från att falla ur bilbarnstolens säkerhetszon, vilket i kombination med ett nu ännu bättre linjärt sidokrocksskydd ökar säkerheten vid en sidokrock. Dessutom gör de 12 höjdlägena att stolen växer med barnet så att hon eller han sitter bekvämt, och denna inställning kan enkelt justeras med en hand när du är på språng.

- Patenterat fällbart nackstöd
- Integrerat linjärt sidokrockskydd
- Ventilationssystem
- Nackstöd justerbart i 12 höjdlägen

Hjälper till att förhindra att huvudet tippar framåt när barnet sover
Det patenterade fällbara nackstödet förhindrar att huvudet tippar framåt när barnet sover. Det ser till att barnets huvud hela tiden hålls kvar inom säkerhetszonen, vilket är särskilt viktigt vid en sidokrock.

Minskar energin i en sidokrock.
Det förbättrade linjära sidokrockskyddet hos Solution S i-Fix erbjuder förbättrad säkerhet vid en sidokrock. LSP-systemet reducerar kraften i händelse av en sidokrock med cirka 25 % jämfört med samma bilbarnstol utan utökat linjärt sidokrocksskydd.

Växer med barnet
Solution S i-Fix växer med ditt barn från 3 till 12 år, en lång period då barnet växer väldigt mycket. Att bilbarnstolen kan justeras i höjd i 12 lägen gör att den växer med barnet och kan användas extremt länge. Huvudskyddet kan justeras allteftersom barnets behov av utrymme ökar. Det smarta enhandsgreppet gör att det går snabbt och enkelt för föräldern att justera inställningarna.

Bevarar en behaglig kroppstemperatur
Det integrerade ventilationssystemet hos Solution S i-Fix ger barnet en behaglig temperatur i stolen även under varma dagar.

För extra stabilitet och säkerhet
Solution S i-Fix är utrustad med ISOFIX för enkel installation och extra stabilitet. Kan även användas i bilar utan ISOFIX.

Ser till att ditt barn sitter bekvämt under alla år
Den extra breda och djupa sittdynan gör att ditt barn sitter bekvämt oavsett ålder.

Anpassas perfekt efter ryggstödet
Det fällbara ryggstödet hos Solution S i-Fix kan anpassas perfekt efter bilsätet.

Säkerhet för ditt barn
Den energidämpande stommen hos Solution S-i-Fix absorberar kraften vid en krock och utgör ett skydd runt barnet.