Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Sensorsafe 4i1 Säkerhetskit Babyskydd - Grey Cybex
Var god godkänn marknadsföringscookies för att se videon.
Outlet 70%

Sensorsafe 4i1 Säkerhetskit Babyskydd - Grey

204 kr679 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

SensorSafe är ett smart klipp som fästs i bilbarnstolen och sänder säkerhetsvarningar direkt till din smartphone, vilket ger ditt barn extra säkerhet. Kompatibel med CYBEX babyskydd.
 
Kompatibel med: 

  • Cloud Z2
  • Cloud T
  • Aton S2
 
Säker. Smart. Ansluten.
Tekniken som tog den amerikanska marknaden med storm!
Trygghet för dig. Bättre säkerhet för ditt barn. När SensorSafe fästs på bilens bältessystem ansluter klämman till din smartphone och ger viktiga varningar för att hjälpa till att förhindra kritiska situationer: när ditt barn tar loss klämman, när det är för varmt eller för kallt för ditt barn i bilen, om barnet lämnas utan uppsikt i bilen och om ditt barn har suttit för länge.
 
Hjälper till att hålla ditt barn ordentligt fastspänt
SensorSafe-klämman motverkar att barnet glider ur bältessystemet. Om ditt barn lyckas öppna klämman får du genast en push-notis på din smartphone.
 
Temperaturvarning - varnar för risken för överhettning i bilen
SensorSafe-klämman övervakar den omgivande temperaturen i bilen. När det blir obehagligt varmt eller kallt för ditt barn informerar appen dig via en push-notis på din smartphone. Förändringar i temperaturen kan bli särskilt farliga om ditt barn lämnas utan uppsikt i bilen. Om ditt barn lämnas ensamt kan SensorSafe-klämman skicka påminnelser direkt till din smartphone. Om så önskas kan SensorSafe också meddela nödkontakter och dela var bilen befinner sig.
 
Varning om ensamt barn
Se till att ditt barn alltid är med en förälder eller någon annan vuxen som har ansvar för barnet
För att förhindra att barn lämnas i bilen skickar SensorSafe notiser om att barnet sitter ensamt direkt till din smartphone. Om så önskas kan SensorSafe också skicka notiser till dina kontakter för nödsituationer.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig