Besafe Izi Modular I-Size RF
Besafe Izi Modular I-Size RF
Besafe Izi Modular I-Size RF
Besafe Izi Modular I-Size RF
Besafe Izi Modular I-Size RF
Besafe Izi Modular I-Size RF
Besafe Izi Modular I-Size RF
Besafe Izi Modular I-Size RF
Besafe Izi Modular I-Size RF

Besafe Izi Modular I-Size RF

10869
SEK 2 990 (SEK 4 195)

BeSafe iZi Modular I-Size RF är den bilbarnstol som tillsammans med basenhet tar minst plats alla samtliga bilbarnstolar och möjligör därför montering bakom exempelvis förarsäte. Stolen ger dessutom generöst benutrymme för barnet samt är väldigt lång i ryggen och har ett mycket bra viloläge.

BeSafe iZi Modular RF i-Size är en bilbarnstol som erbjuder barnet högsta säkerhet och komfort. Det är en del av BeSafes nya, innovativa koncept som ger barnet en helhetslösning från 0 till 4 år: En bas och två bilbarnstolar genom hela användningstiden.

I 2016 års bilstolstest från ADAC tilldelades iZi Modular i-Size betyget “GUT”. BeSafe iZi Modular i-Size är den europeiska kombivarianten som inte finns tillgänglig på den svenska marknaden. 2015 utsåg Folksam iZi Modular RF till "Bra Val".

iZi Modular RF är en rent bakåtvänd bilbarnstol, godkänd enligt två av världens tuffaste tester: det nya bilstolsreglementet Un r 129 (i-Size) och Plustestet.

BeSafe iZi Modular RF i-Size klickas enkelt fast i din iZi Modular i-Size bas och flera indikatorer visar tydligt när kombinationen är rätt monterad för att minska risken för felmontering och med detta öka säkerheten. Basen kan justeras för att ge mer benutrymme åt barnet, vilket innebär att barn upp till minst fyra år kan färdas bakåtvänt.

Med det justerbara nackstödet, internbältet samt den medföljande body huggern anpassar sig iZi Modular RF till barnen i takt med att de växer. Bilbarnstolen har magneter som underlättar hanteringen av internbältet och ökar användarvänligheten. iZi Modular RF erbjuder flera lutningslägen som med ett enhandsgrepp enkelt kan justeras.

iZi Modular RF har presterat väldigt väl i de utförda krocktesterna och överträffar de tuffa kraven som ställs i UN r 129 (i-Size). Med SIP+ (Side Impact Protection +) placerat på sidan av bilbarnstolen, mot bildörren, ökar säkerheten vid en eventuell sidokrock och ditt barn får ett ännu bättre skydd.

- Godkänd Bakåtvänd 61-105 cm
- Ålder ca. 6 månader–4 år
- Godkänd enligt i-Size (UN r 129) och Plustestet
- Monteras med ISOfix bas
- Internbältet växer enkelt med barnet i flera steg och justeras med ett enhandsgrepp
- Extra Sidokollisionsskydd med SIP+ (Side Impact Protection +)
- Extra nack- och huvudskydd
- Isofix-basen kan monteras i två olika lägen för att generera benutrymme när barnet är äldre
- Justerbart lutningsläge som enkelt kan justeras i flera steg under färd
- Högsta komfort med medföljande body hugger och extra tjock stoppning
- Tydliga indikatorer som visar att stolen är rätt monterad

BeSafe iZi Modular RF kan endast användas tillsammans med iZi Modular i-Size basen.