Babybjörn Matstol
Babybjörn Matstol
Babybjörn Matstol
Babybjörn Matstol

Babybjörn Matstol

40118
SEK 2 539

MATSTOL FÖR BARN I SMART DESIGN! Ett perfekt val som barnets första matstol! Bekväm för ditt barn och tryggt för dig som förälder. BABYBJÖRN Matstol har en unik säkerhetslösning med ett justerbart bord som fungerar som en låsbygel samt en sele för extra trygghet. Det gör att barnet sitter stadigt och ordentligt på plats under hela måltiden. Passar barn i åldern 6 månader till 3 år.

Smart säkerhetslösning - Matstolen har ett öppningsbart bord som fungerar som en låsbygel. Det gör det svårare för barnet att ställa sig upp i barnstolen eller skjuta ifrån med fötterna mot köksbordet.

Sele för extra trygghet - Till matstolen ingår även en sele som gör att barnet sitter tryggt under hela måltiden.

Barnsäkert lås - Matstolen har en säkerhetsspärr som bara kan öppnas av en vuxen.

Bekväm för ditt barn - Det omslutande ryggstödet hjälper ditt barn att sitta upprätt och bordet kan justeras allt eftersom barnet växer.

Kompakt och lätt att ta med - Barnstolen har en nätt design och är lätt att fälla ihop. Hopfälld blir den endast 25 cm bred och kan ställas undan eller tas med på resan.

Enkel att rengöra - Matstolen har släta ytor utan skrymslen där mat kan samlas. Bordet sluter också tätt mot barnets mage och förhindrar att mat hamnar i knät.

Avtagbar bordsbricka - Du tar enkelt bort bordsbrickan och diskar den för hand eller i diskmaskin.

  • Bekväm och säker matstol för barn
  • Hopfällbar och lätt att ta med
  • Enkel att rengöra

ÅLDER/VIKT

  • Ca 6 mån - 3 år (när barnet kan sitta själv)
  • Maxvikt 15 kg
  • Maxlängd 95 cm