Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Haklapp - Blekgrön Babybjörn
Haklapp - Blekgrön Babybjörn

Haklapp - Blekgrön

Färg: Blekgrön
Haklapp - BlekgrönHaklapp - BlekrosaHaklapp - BlekblåHaklapp - Blekgul
149 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

BabyBjörn Haklapp fångar upp all mat som inte hamnar i barnets mun. Haklappen är lätt att rengöra och den snabbtorkande plasten gör att du kan använda den snart igen. Passar barn från ålder 4 månader.

Den mjuka halslinningen ligger skönt mot barnets hals utan att skava och den steglöst justerbara knäppningen ser till att haklappen alltid passar ditt växande barn. Eftersom knäppningen inte låses fast eller knyts kommer öppnas den lättare om haklappen skulle fastna i något.

Djup spillficka fångar upp kladd:
Den djupa fickan rymmer mycket spill och haklappens stadiga material gör att den håller formen så inte maten i den mosas ut. Storleken på haklappen är anpassad så den inte hakar fast under bordet.

Lätt att rengöra:
Haklappen är lätt att torka av med en fuktig trasa, skölja under rinnande vatten eller diska i diskmaskin. Hela haklappen är tillverkad i samma snabbtorkande plastmaterial, så du inte behöver vänta på att den ska torka utan kan använda den direkt igen.

Testade och säkra material:
Alla köks- och badrumsprodukter från BABYBJÖRN uppfyller gällande säkerhetskrav för plast i både Europa och USA. Det betyder att plasten löpande genomgår stränga tester för bisfenol A (BPA) och hälsofarliga ämnen, och att den är livsmedelgodkänd.

Ålder: Från Cirka 4 månader.

Specifikationer

  • Artikelnummer39820
  • EAN/GTIN7317680463616
  • MPN046361
  • CollectionBabybjörn haklapp
  • Produktkategorier

Recensioner

Utvalt till dig