Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
1 träffar
Populärast
Visar 1 av 1 produkter
1

Får ditt barn att åka fortsatt säkert - köp en bälteskudde

Har ditt barn växt ur sin bilbarnstol? Det går faktiskt snabbare än vad du tror. Ena dagen måste du bära barnet i din famn vart du än går och andra dagen sitter de på sin bilkudde på väg till skolan. Barn växer så det knakar. Här på denna sida kan du hitta bälteskuddar som passar de lite äldre barnen. En bilkudde för barn är till för att bältet ska sitta som det ska. Ta alltid det säkra före det osäkra när det kommer till barn. Alla produkter du hittar hos oss, från våra bälteskuddar till våra bilbarnstolar och alla andra barnprodukter vi erbjuder, håller hög kvalitet oavsett vilken prisklass det gäller. Vi tar inte in alla varumärken utan endast de som vi vet har bra och tillförlitliga produkter.

Vanliga frågor

Behöver man montera en bilkudde?
Nej, stolen sätter du enkelt på sätet utan montering. Supersmidigt!
Vad är fördelen med att använda bälteskudde?
En bilkudde behöver inte installeras på samma sätt som en bilbarnstol behöver. Den är lätt att ta med sig och gör det möjligt att även åka med i en annan bil utan att det blir för jobbigt. Bälteskudden är bekväm att använda men det viktigaste är att den får bilbältet att sitta ordentligt. Utan bälteskudden kommer trepunktsbältet att få en dålig placering på barnets kropp, något som kan få krockar eller olyckor att sluta olyckligt.
När ska man börja med bilkudde?
Bilkudde måste användas om barnet är mindre än 135 cm men både forskare och läkare rekommenderar att man använder bilkudde tills barnen når en ålder på runt 10 år.
Går det att tvätta tyget på en bilkudde?
Absolut! På de allra flesta modeller är klädseln avtagbar och kan tvättas. Se efter i respektive varas produktbeskrivning för närmare tvättråd.