Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
8 träffar
Populärast
Visar 8 av 8 produkter
1

Praktiska shorts för barn

Lata sommarlovsdagar, på stranden eller till vardags på förskolan. När det är varmt ute är ett par sköna shorts ett självklart val! Med en reglerbar midja kan shortsen växa med ditt barn. Här hittar du även shorts med UV-skydd som även går att bada med, snabbtorkande och bekväma för dagar vid vattnet eller hemma i trädgården. Hos oss köper du smidigt barnens kläder med snabb leverans!

Sommarens bästa plagg

Sommarens alla shorts ligger redo hos oss för omgående leverans hem till er! På med shortsen och så en t-shirt så är barnet redo för en härlig sommardag med lek och bus. Hos oss hittar du kortbyxor från många populära märken och flera av dem ingår i kollektioner med matchande toppar.

Välj din stil

I vårt noga utvalda sortiment hittar du shorts till barnen som är mjuka och sköna att bära. Knytband i midjan gör så att du enkelt kan justera dem vartefter ditt barn växer. Här finns även praktiska UV-byxor som effektivt skyddar ditt barn mot solens skadliga strålar. Dessa shorts kan man även bada i och de torkar snabbt i solen. Hos oss finns både sportiga shorts och lite mer dressade shorts för den som vill. Enfärgat eller mönstrat, valet är ditt!