Mina sidor Mina sidor
Startsida / Möbler & Bädd / Bäddtextilier / Sängkläder vagga

Sängkläder till vagga & vagn

Bädda mjukt och fint med sängkläder i rätt format för vagga. Vi vill göra det enklare för dig att göra bra val och hitta fina och prisvärda sängkläder till det lilla barnets vagga. Här hittar du sängkläder i textilier som är snälla mot barnets hud, bland annat från Rätt Start i ekologiskt certifierad bomull. Är du ute efter en lika användbar som fin välkommen-till-världen-present, dopgåva eller namngivningspresent så har du kommit helt rätt.


Fina sängkläder till vagga

Inred vaggan till en behaglig, mysig och trygg plats med lena och luftiga sängkläder anpassade till vagn och vagga. I vårt sortiment hittar du omsorgsfullt utvalda sängkläder i set med påslakan och örngott, tillverkade i ekologisk bomull med olika färger och mönster att välja bland. Ett tips är att skaffa hem flera uppsättningar: mycket kan hända på kort tid - små olyckor som läckande blöjor och mjölk eller välling som far upp igen. Med flera uppsättningar behöver du inte bekymra dig när tvätt och torkning inte riktigt hänger med i svängarna…

Sängkläder till vagn & vagga – och annat som behövs

Utöver sängkläder till vagn och vagga hittar du allt annat som familjen kan tänkas behöva i vårt breda sortiment, alltid med olika prisnivåer för alla plånböcker. Inred en trygg och säker sovplats med madrasskydd i plastad frotté. När du handlar för över 500 kronor bjuder vi på frakten. Har du vägarna förbi Uppsala är du också välkommen in i vår fysiska butik. Hos oss gör du alltid ett bra köp – vi erbjuder prisgaranti, och hela 365 dagars öppet köp för det du handlar. Tveka inte att kontakta oss om du saknar något i sortimentet eller om du har några frågor. Välkommen till oss på Babyworld.


Standardvy | Byt till Mobil vy
Klarna Visa Mastercard Best Transport DHL
Stäng